onsdag 20 juni 2012

Sjuk

Hade planerat in den här veckan nästan i minsta detalj, en väl avvägd blandning mellan träning och nöjen där träningen fått bestämma takten. Riktigt laddad för andra veckan i löpprogrammet, planerade mat kring det och i stort sett vilka kläder, lite beroende på väder så klart.

Men, kände en aning redan på lördagsmorgonen men det försvann med skratten och bubblet under möhippan, på måndagsmorgonen var det där, känslan i halsen, som en röd boll som inte går att svälja ner. Det svider, dricker enchinagard och te och tänker att det försvinner. Det gör det inte. Blir värre under dagen och rör sig upp mot öronen också. Blir till att ställa in träningen och jag är så besviken, kanske aningens rädd också. Att sjukdom ska helt obarmhärtigt kasta tillbaka mig på ruta ett. 

Går hem efter jobbet, bäddar ner mig med te på ingefära och citron, och läser i boken om löpning istället. 

I dag är det onsdag, vaknade klockan fem av mig själv! men svidbollen är kvar och därför ingen morgonpromenad trots att solen lockar. Mer te och fortsatt kur - kanske en lätt promenad i kväll? Stryker ännu ett löppass från kalendern och försöker att inte tappa hoppet för en frisk fredag. 

Vill inte börja om! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar